ANWB pechhulp opzeggen

Heeft u genoten van uw auto en heeft u besloten om lopend of met de fiets te gaan. Of heeft u een nieuwe auto gekocht waarvan u zeker weet dat er geen mankementen heeft. Een auto is een onheilspellend iets. Zodra mensen ANWB pechhulp opzeggen weten ze niet wat hun overkomt als ze de kosten berekenen. Je bent veel goedkoper uit als je bij ANWB blijft in plaats van weggaat.

Opzeggen

Ikzelf heb een Peugeot 206. Een tweedehands autootje die ik voor 500 euro gekocht heb. Mocht u een tweedehands auto halen zou ik niet uw ANWB pechhulp opzeggen. Kans dat u naast de weg staat is heel groot. Ik heb dat namelijk ook gehad. Ik stond er 4 keer in plaats van 1 keer en dat in de eerste maanden dat ik me auto had. Het kon niet gekker zijn. Het begon allemaal met dat mijn auto niet ging starten. Ik kan de ANWB pechhulp opzeggen, maar ik ben liever lid dan dat ik wegga. ANWB kwam en zorgde ervoor dat ik weer op de weg kwam. Het lag namelijk aan de startmotor van mijn auto. Een schroefje zat los en dit zorgde ervoor dat ik mijn auto niet kon starten. Heel eng en spannend, maar ik ben naar de garage geweest en het zag er allemaal goed uit.

Stappenplan

Daarna was ik geparkeerd voor huis en had ik een lekke band. ANWB kwam en maakte mijn band met een prop. Deze band doet het nog steeds en rijdt heerlijk. Mijn uitlaat liet los toen ik van de snelweg kwam. Dit was natuurlijk schrikken. Stelt u eens voor dat ik de ANWB pechhulp opzeggen zou doen. Dan stond ik nog langs de weg met een kapotte uitlaat. Kiest u er toch voor om ANWB pechhulp opzeggen dan zou ik er goed over nadenken om dit te doen.