Voorkom beschadigde ogen met Blueberry Glasses

Blueberry Glasses is gespecialiseerd in brillen die je ogen beschermen tegen schadelijk blauw licht van het beeldscherm van bijvoorbeeld je laptop of mobiele telefoon. Het fenomeen blauw licht kan gevolgen hebben voor je slaapritme, kan hoofdpijn bezorgen of zelfs voor nog ergere ziektes zorgen. Het is dus zeer belangrijk dat je je ogen hier tegen beschermt en hier zorgt Blueberry Glasses dan ook voor.

Verschillende producten

Er zijn meerdere producten waar je uit kunt kiezen. Zo is er bijvoorbeeld de zogenaamde computerbril, de nachtzicht bril waarmee je beter kunt autorijden in de nacht, de gepolariseerde zonnebril en de standaard blauw licht bril. Al deze brillen hebben hetzelfde voordeel en dat is dat ze je ogen beschermen tegen dus het schadelijke blauwe licht.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het kopen van een dergelijke bril liggen rond de €39,-. De brillen gaan jaren mee dus het is een redelijk goedkope investering waarmee je ogen zeer lang beschermd zijn. Wat ons dus zeker de moeite waard. Je kunt de brillen heel gemakkelijk online kopen via de website van Blueberry Glasses. Mocht je nou nog vragen hebben voordat je tot aankoop over gaat, neem dan eerst contact met ze op.