Een fruitmand bestellen met een thema

Er zijn allerlei redenen voor een fruitmand bestellen, maar wat wil je daar dan in hebben? Er zijn zoveel verschillende soorten fruit en extra’s dat je wellicht door de (fruit)bomen het bos niet meer ziet! Daarom hebben we voor jou allemaal super leuke thema’s voor fruitmanden bestellen op een rijtje gezet zodat dit in het vervolg echt hartstikke makkelijk wordt. Lees dus gauw verder voor de thema’s!

De allerleukste thema’s voor een fruitmand bestellen

Ben je er klaar voor? Dit zijn de allerleukste thema’s!

  • Kleurenthema

Heeft de ontvanger een favoriete kleur waar ze helemaal gek op zijn? Kies dan voor een kleurenthema! Bij een favoriete kleur rood doe je er dan bijvoorbeeld aardbeien, rode appels en rode druiven in. Ziet er tof uit, is ook nog eens lekker!

 

  • Enkel stuks thema

Houdt de ontvanger heel erg van één specifieke soort fruit? Bouw hier dan de fruitmand omheen. Bij appels kun je denken aan verschillende kleuren en soorten appels, een flesje appelsap en het perfecte recept voor een appelkruimelkaart in een leuk boekje. Tof toch?

 

  • Combineer thema

Fruit is lekker en leuk om te krijgen, maar wanneer je het combineert met een extra kleinigheidje til je de fruitmand naar een nieuw niveau. Voeg bijvoorbeeld een tijdschrift of knuffeltje toe om de ontvanger extra gelukkig te maken!

 

  • Smoothie thema

Fruit is heerlijk om los op te eten, maar komt ook supergoed tot zijn recht in een lekkere smoothie. Stop verschillende stukken fruit die geschikt zijn voor smoothies in de mand en doe er een aantal smoothie recepten en een leuke beker bij. Appeltje eitje!

Zelf kiezen

We hopen dat je onze fruitmand thema’s leuk vond en dat er iets goeds voor je bijzat. Je kunt zelf natuurlijk ook nog een heleboel andere thema’s verzinnen die misschien nog wel veel leuker zijn. Succes!