Hoe een loopbaancoach jou verder kan helpen in jouw carrière

Een loopbaancoach klinkt heel chique en misschien wat vreemd voor mensen maar dit is iemand die jou echt verder kan helpen. Waarmee dan, hoor ik je denken. Een loopbaancoach kan ontzettend belangrijk zijn in de ontwikkeling van jezelf in je carrière. Je hebt wel eens van die momenten dat je hulp nodig hebt maar je weet niet goed hoe en met wat. Wellicht zit je wel met allerlei vragen die je jezelf wel eens afvraagt. We gaan je in dit artikel uitleggen hoe hij of zij jou dus kan helpen.

 

Zit je vast met je werk?

Zit je compleet vast met je werk? Vraag je je af of dit het nu is? Wellicht vind je het allemaal niet meer zo leuk of is je motivatie ver te zoeken. De loopbaancoach kan jij hierin ondersteunen en gaat samen met jou achterhalen waar al deze vragen vandaan komen. Je kan kiezen voor een telefonisch consult of een 1 op 1 gesprek.

 

Is dit het nou allemaal?

Je stelt jezelf misschien wel de vraag of dit alles is wat je echt wilt. Een leuke auto, een goed salaris maar uiteindelijk geen voldoening. Dag in dag uit moet je jezelf daardoor weer motiveren om naar je werk te gaan. Hierdoor wordt het voor jezelf ontzettend lastig om de focus erop te houden waardoor het steeds drukker wordt in je hoofd. Pas op voor een burn-out want deze ligt op de loer voor je. We zien het namelijk steeds vaker. Ook vaak onder jongeren welke niet goed onder de druk kunnen werken. Stap jij op tijd naar een loopbaancoach of werk je jezelf ten onder?

 

Begeleiding op maat

Als je een coach nodig hebt dan verloopt dit via loopbaanbegeleiding. Laat je goed begeleiden in je huidige situatie en je komt er sterker uit.