Kies voor Kettner makelaar

Voor zowel een succesvol traject van de aankoop of verkoop van je woning dien je een goede en betrouwbare makelaar aan te nemen. Een makelaar die veel ervaring heeft en daarnaast ook nog eens veel kennis heeft van de lokale markt om jou van het beste advies te voorzien. In Rotterdam is dit Kettner makelaar. Met meer dan 50 jaar ervaring in hartje Rotterdam voldoet Kettner aan alle eisen die gelden voor een makelaar.

Verkopen van je woning

Ga je verhuizen of ben je je huidige woning gewoon zat? Met Kettner makelaar ben je er zeker van dat je je woning succesvol verkoopt tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Je wilt je woning natuurlijk wel tegen een prijs verkopen waar je tevreden mee bent en die marktconform is. Het laatste wat je wilt is dat je achteraf spijt hebt van je beslissing van de prijs.

Huis kopen in Rotterdam

Mocht je nou een huis gaan kopen in Rotterdam, ook dan is Kettner makelaar voor jou dé partij om contact mee op te nemen. Zij zijn altijd als een van de eerste op de hoogte wanneer er een nieuwe woning vrij komt, waardoor je er dus ook als een van de eerste bij bent.