Portofoon

Ze zullen je leven redden op een dag wanneer er een ongeval plaatsvindt. U werkt in een bedrijf en er vindt op een andere afdeling een ongeval plaats. Een portofoon zorgt ervoor dat er gecommuniceerd kan worden tussen de afdelingen door. Deze handige hebbedingetjes zijn cruciaal binnen een groot pand. Stelt u eens voor dat er iemand is die niet hoort in uw bedrijf dan wilt u op een veilige manier de bewaking om hulp roepen, voordat diegene iets of iemand kwaad doet. Portofoon zorgt op een veilige manier ervoor om te communiceren tussen de mensen.

Wist u dat iedereen wel eens een portofoon heeft gebruikt

Hoe u ze moet gebruiken kunt u beter lezen in de handleiding. U moet namelijk wachten op het signaal van de ander voordat u kunt praten. U kunt namelijk niet tegelijkertijd praten, want het is geen mobiele telefoon.

Waarom is een portofoon handiger dan een mobiele telefoon?

Een portofoon zorgt ervoor dat het zelfs bereik heeft in de dikste muren en liften wat bij een mobiele telefoon meestal het geval niet zo is. Een mobiele telefoon heeft niet overal bereik en zou dan ook te horen zijn als u op een veilige plek niet gehoord mag worden. Mocht u in gevaar zijn raden wij wel aan om het noodnummer te bellen met uw mobiele telefoon, aangezien dit niet met die andere dat kan. De speciale diensten zullen u snel van dienst zijn en u hoeft zich geen zorgen te maken als u maar op 1 plek blijft zitten en u gedeisd houdt. De prijzen van een portofoon hoeven niet belachelijk duur te zijn. U kunt ze al halen voor minimaal 20 euro. Kijkt u wel uit naar hoe groot uw pand is, aangezien de goedkopere varianten niet zo’n ver bereik hebben als de duurdere modellen.