Steranijs

Er zijn duizenden soorten specerijen wereldwijd en daar is steranijs 1 van. Steranijs is een bekende specerij in glühwein en bij gestoomde peertjes. Verschillende keuken wereld gebruiken steranijs in hun gerechten, omdat hij het gerecht in zijn waarde laat. Het is namelijk een heerlijke specerij die bij vrijwel alles kunt gebruiken. Mensen in Azië verbouwen deze specerij. Vooral in Vietnam verbouwen ze steranijs. Deze landen zorgen ervoor dat wij deze specerij in onze keukens krijgen. Onze gerechten proeven als niks daarvoor. U moet vooral steranijs gebruiken, want het is een topproduct.

Topproducten

Top producten groeien alleen in andere landen waar de zon veel schijnt. Het is namelijk belangrijk dat deze specerijen veel zon en aandacht krijgen. Krijgen ze niet veel zon of aandacht dan vergaan ze en kan de oogst opnieuw beginnen. Vroeger toen de landbouw net werd ontdekt waren de mensen zo blij dat ze meer mensen konden voeden en konden verblijven op 1 plaats. Hierdoor kunnen we allemaal genieten van het heerlijke eten. Het is namelijk beter als je iets zelf verbouwd dan koopt in de supermarkt.

Waarom is dit zo belangrijk?

Het is belangrijk om alles zo biologisch te doen. Onze aarde vergaat steeds elke dag meer en meer. Hierdoor gaan onze dieren dood en kunnen niet alle mensen eten krijgen. Terwijl er genoeg verbouwd wordt voor iedereen. Mensen zijn zo gierig tegenwoordig dat ze niks meer willen delen. Mensen begrijpen niet dat de toekomst nu is en dat de oceanen steeds meer met plastic worden gevuld. Dieren die in die zeeën leven weten niet beter en eten plastic. Ze denken dat dit plastic eten voor hun is, maar hun magen worden gevuld met allemaal onzin. Mensen moeten meer gaan geven om hun omgeving en om hun landen. Koop dus steranijs vandaag in de winkel of een Aziatische supermarkt.